Search
Close this search box.

Verslag carnavalsmiddag

Carnavalsmiddag Vereniging van Senioren Ewijk zaterdag 3 februari 2024

De zaal was prachtig in carnavalssferen gebracht met leuke wandversieringen, decoraties op de tafels, inrichting van de zaal en een aantal hangtafels met versiering achterin de zaal.
De voorzitter opende de middag met de verwelkoming van alle aanwezigen en stelde ook de spreekstalmeester Geert Hendriks voor die de diverse optredens op een vlekkeloze manier aan elkaar praatte.
Ook het complete Prinsenteam met Raad van Elf was aanwezig. Nadat het prinsenteam zich voorgesteld had, las Prins Marco zijn proclamatie voor en hierna werden ook de raadsleden voorgesteld. De leden van dansgroep Brigida zetten hun beste beentjes voor en ook de meiden van Dreamdance gaven een uitstekende voorstelling.

Met zijn zeer herkenbare grappen en grollen over zijn huishouden, vakantie, vouwwagen, campingperikelen etc. kreeg tonprater Rien van Genugten de zaal aan het lachen. Tussen dit alles brachten John en Piet van Blister ons warme klanken met liedjes van toen.

Na de pauze was het de beurt aan Ciske de Rat die samen met zijn vader het prachtige lied ‘Krijg toch allemaal de klere’ ten gehore bracht. De groep ‘Oud maar nog jong van geest’ had de lachers op hun hand met hun speciale vertolking van het lied Drie Schuintamboers.
Met de komst van Kwartet Kwats, wat deze middag overigens maar een Trio was, kwamen de beentjes van de vloer en werd een polonaise ingezet. Helaas was Tiny van den Brant ziek, maar haar buut werd uitstekend overgenomen door Matthieu Roelofs.

De voorzitter sloot de middag af met dankzegging aan iedereen die aan het tot stand komen van het programma had bijgedragen. De échte afsluiting kwam natuurlijk van John Loermans met het Ewijks volkslied. Voordat men weer huiswaarts ging, kreeg iedereen nog een kopje koffie of thee met een broodje kroket en/of frikandel.

Desgevraagd zei iemand: “Het was een keigezellige middag” en daar sluit ik me hierbij van harte aan. Tot volgend jaar op dezelfde middag.

Roel van Kaam

Komende activiteiten
Fietsen
vanaf ’t Hart
donderdag
6 en 20 juni
4 en 18 juli
13:30-16:30
Bingomiddag
in ’t Hart
vrijdag
31 mei
14:00-17:00
Bingomiddag
in ’t Hart
vrijdag
28 juni
14:00-17:00
Wekelijkse activiteiten

Activiteiten vinden plaats in MFA ’t Hart

Maandag Biljarten

Vrij kaarten

13.30-17.00

13.30-17.00

Dinsdag Inloophuis

Workshop tekenen

09.30-12.00

14.00-16.00

Woensdag Biljarten

Prijsrikken

13.30-17.00

13.30-17.00

Donderdag Hartensoos

Eetpunt

09.30-12.30

12.30-14:00

Vrijdag